EOTBDD deelnemer Robin doet boekje open over Stacy

Koen Kardashian trekt alles uit hem

Lees ook

Mezdi's entree bij Ex on The Beach Double Dutch was voor Lena geen pretje, maar de komst van Robins ex, Sabrina, kon Stacy ook niet bepaald waarderen. Ondanks het heel goed lijkt te gaan tussen de twee, doet Robin een boekje open over zijn gevoelens voor de brunette.

Onthullingen

De vraag of Robin en Stacy elkaar echt leuk vinden, spookt waarschijnlijk telkens weer opnieuw door je hoofd. Ook al mogen de vrijgezellen niets loslaten over hun deelname, wanneer Koen Kardashian langs gaat bij Robin om aflevering 5 te kijken, doet hij toch een paar schokkende onthullingen.

Lees ook: Bizarre twist in EOTBDD

Wanneer Koen vraagt wat Stacy voor hem betekende, antwoordt hij: "Voor mij is het wel echt echt alleen nog maar lust. Ik weet niet wat het is, maar meestal creëer ik wel wat vlinders bij de dames in de buik. Maar ik wil liever dat ze wat anders in de buik hebben zeg maar. Nee, bij mij is het echt puur lust." Ai, dat had hij misschien wel even duidelijk mogen maken aan haar. Stacy vindt de blonde macho namelijk wel écht leuk.

Awkward

Ook vertelt Robin over een hilarische en ietwat awkward momentje tussen hem, Stacy en Harry. Benieuwd naar zijn verhalen? Bekijk dan het fragment hieronder.

Bron: Cosmopolitan NL Beeld: EOTBDD

Laatste nieuws

Zie ook