Grote influencer valt keihard door de mand

Ouch!

Lees ook

Ai, de Zweedse fashion-influencer Johanna Olsson ligt onder vuur door haar geknip en geplak met een aantal van haar Instragramfoto's.

Photoshop

Haar duizenden volgers betrapten de knappe influencer op klunzige photoshop fails. Bij een brug over de Seine in Parijs zie je volgens haar fans duidelijk dat ze zichzelf in de foto geplakt heeft. Het model heeft geen schaduwen en de lijnen bij haar benen kloppen niet helemaal. Johanna verdient flink geld aan haar kiekjes, dus veel van haar volgers zijn diep teleurgesteld.

Lees ook: Hilarisch: photoshop gaat helemaal mis

Twijfels

De blondine werd in Zweden voor een aantal talkshows uitgenodigd om uitleg te geven over de nepfoto's, maar het model beweert wel in Parijs geweest te zijn. Haar volgers twijfelen nu enorm over welke foto's nou wel echt zijn en welke niet. "Wij weten het echt niet meer", zegt één van hen.

Onder de knie

De Instragrammer raakte een hoop volgers kwijt en geeft toe wel degelijk foto's te bewerken. Ze beweert echter ook dat ze zeker niet de enige is die met haar kiekjes 'knoeit'. "Er zijn wereldwijd honderden collega's die hetzelfde doen om mooier in beeld te komen. Ik heb inderdaad een beetje gesjoemeld met die Parijs-foto's. En, toegegeven, ik heb het fotobewerkingsprogramma nog niet helemaal onder de knie", laat ze weten.

Bron: AD Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook