Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Temptations Rosanna opnieuw onder het mes

Ze heeft haar lippen, borsten en billen al laten doen, maar voor Rosanna is het allemaal nog niet genoeg. De blondine laat op Instagram weten opnieuw onder het mes te gaan. Dit keer zijn het opnieuw haar borsten en haar neus die ze onder handen laat nemen. Wel heeft ze gelijk een boodschap voor iedereen die commentaar wil leveren. "Voor de mensen die mij nep vinden or whatever; I don't care! Ik word er gelukkig van, dus…"

Roy Donders baalt van uitspraken ex-liefje Marvin

Roy vindt het jammer dat zijn ex-vriend Marvin Ophof zich in de media negatief heeft uitgelaten over hun relatie. Dat laat de 'stylist van het zuiden' vanaf zijn vakantieadres in Spanje aan De Telegraaf weten. Marvin liet deze week in Weekend weten dat Roys familie schuldig is aan het stuklopen van hun relatie. En dat doet Roy pijn. "Toen ik het hoorde dacht ik: huh!? Maar als hij daar een fijn kerstgevoel van krijgt, dan moet hij dat zelf weten. Ik vind het jammer. De afgelopen tijd heb ik genoeg ellende meegemaakt met de zaak en als ik dit er ook nog bij moet hebben, daar heb ik toch helemaal geen zin in? Marvin zegt maar lekker wat hij wil." Begin december maakte Donders bekend dat zijn zaak failliet was en in september liep zijn relatie met Marvin op de klippen.

Sophie Hilbrand hoopt op leven lang met haar Waldemar

Sophie gelooft in eeuwig samenblijven, maar denkt ook dat het soms niet de bedoeling is. "In relaties wordt te veel gedoogd", aldus de presentatrice in het AD. De eerste aflevering van Hilbrands nieuwe programma Liefde is… is donderdagavond op televisie te zien. De show schetst een tijdsbeeld van liefdesrelaties anno nu. Zelf verloofde Hilbrand zich vorig jaar met acteur Waldemar Torenstra, zo liet ze deze week weten. "Ik vind het een leuk streven om een heel leven lang samen te zijn. Wij hopen het allebei heel erg en verheugen ons daar enorm op.’’

Volgens Sophie kun je een stukgelopen huwelijk, zoals een van de kandidaten in haar programma overkwam, voor zijn door intensiever met elkaar bezig te zijn en meer prioriteit te geven aan de relatie. Hoewel het acteurskoppel druk is, lukt ze dit wel. "Wal deed de nieuwe Baantjer-serie en zag een beetje grijs van al die nachtopnames, voor de zoveelste keer in een gracht vallen en weer vroeg opstaan. Juist omdat het zo pittig is, zijn we veel met elkaar bezig. Snap je?’’

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook