André Hazes sluit verzoening met zus Roxeanne niet uit

Dit zag niemand aankomen.

Lees ook

Lange tijd leek de ruzie tussen André en zijn moeder Rachel en zus Roxeanne niet meer goed te komen. Tot vorig jaar Kerst. Rachel verscheen tot iedereens verbazing aan het kerstdiner en de band tussen moeder en zoon is inmiddels herstellende. Met zijn zus heeft André nog steeds geen contact. Al zou daar nog weleens verandering in kunnen komen…

Hereniging

Lees ook: Roxeanne Hazes schrijft krachtig statement voor internethaters

In de media gunnen broer en zus elkaar al het goeds, maar op privé-gebied spreken André en Rox niet met elkaar. Roxeanne bleef lange tijd zeggen dat de deur voor haar broertje altijd openstond, maar André vond het wel prima zo en sloot een hereniging uit. Daar lijkt hij inmiddels met babystapjes op terug te komen. “Ik heb totaal geen hekel aan mijn zus. Ze is mijn eigen bloed, dus ik denk dat ik de deur wel open doe. Maar hoe het nu gaat, is prima.”

Of dat de twee dit jaar nog iedereen verrassen en bij elkaar aan het kerstdiner aanschuiven is nog maar de vraag. Wel laat André weten dat ze altijd op hem kan rekenen. "Als er ooit iets met mijn zus aan de hand is, zal ik denk ik wel voor haar klaar staan.” Dat is in ieder geval al een begin!

Bron: BuzzE Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook