Fans zwaar teleurgesteld over finale Expeditie Robinson

Fans waren not amused!

Lees ook

Het moment was gisteravond eindelijk daar: de bloedstollende finale van Expeditie Robinson. Maar waar het begin van de finale voor nagel bijtende taferelen bij de kijkers thuis zorgde, zijn de die hard fans van het programma niet bepaald te spreken over het einde.

Boer Jan

Zowel de mensen die een kaartje hadden veroverd voor de grand finale in Ziggo Dome als de kijkers thuis zaten gisteravond op het puntje van hun stoel de slopende finale te kijken.

Gregory kon met zijn voorsprong de overwinning al ruiken, maar helaas: net als bij de halve finale was het niet de koploper, maar juist de kandidaat die achterliep degene die er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor ging. En dus is het niet atleet Gregory en ook niet fit girl Dominique, maar boer Jan die zich winnaar van Expeditie Robinson 2018 mag noemen.

Lees ook: Expeditielid Laurie met de dood bedreigd

Abrupt einde

Maar ondanks dat zijn winst voor een jaw dropping moment zorgde, uiten kijkers op Twitter hun irritaties over het abrupte einde. Alsof er opeens tijd tekort was en Corry Konings nog ff haar stem door de Ziggo moest laten galmen, werd de finale afgekapt en ging het euforische moment dat Jan het vuur aanstak aan iedereens neus voorbij. En da's toch een beetje jammer!

Beeld: Twitter, ANP

Laatste nieuws

Zie ook