Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Travis Scott wil zo snel mogelijk trouwen met Kylie Jenner

Als het aan Travis ligt wordt Kylie binnen niet al te lange tijd officieel zijn vrouw. In een interview met het Amerikaanse tijdschrift Rolling Stone vertelde de rapper dat de realityster voor hem 'de ware' is. "We waren gewoon twee kids die met elkaar aan het klooien waren. De eerste week weet je nog niet of het gewoon een fling is of misschien meer. In de twee week dacht ik: wow, ik praat nog steeds met haar, ze reageert, ik reageer…we bleven maar kletsen. En daarna kwam ik op het punt dat ik dacht: ik heb haar nodig, zij is het," aldus Travis, wanneer hij het over de begindagen van hun relatie heeft.

Hoewel hij graag snel wil trouwen, denkt Scott nu eerst na over een origineel huwelijksaanzoek. "Ja, ik moet vlammen." Dochtertje Stormi, die eerder dit jaar ter wereld kwam, beheerst het leven van Kylie en Travis volledig. "Er komt niemand aan onze Stormi tijd. We hebben zelfs Stormi zaterdagen en die zijn heilig. Ze gaat ook met me mee op tour. Ze heeft meer stempels in haar paspoort staan dan de meeste mensen."

Amber Heard kreeg doodsbedreigingen

Nadat Amber Heard zich publiekelijk had uitgelaten over het huiselijk geweld, waarmee ze kampte ten tijde van haar relatie met Johnny Depp, moest ze om de week een ander telefoonnummer nemen vanwege ernstige bedreigingen aan haar adres. Het ging zelfs zo ver dat er doodsbedreigingen binnenkwamen. Dit schrijft ze in een stuk dat gepubliceerd is in The Washington Post.

"Maandenlang verliet ik nauwelijks mijn appartement en wanneer ik dat wel deed, werd ik achtervolgt door fotografen te voet, op een motor of in een auto en vlogen er dronecamera's over. Ik had het gevoel dat ik publiekelijk terecht stond en dat mijn leven afhing van oordelen die ver buiten mijn bereik lagen. Er werd me gezegd dat ik nergens meer aan de bak zou komen en op een zwarte lijst zou komen te staan. Ik had net een fotoshoot gedaan voor een twee-jarige campagne als gezicht van een groot modemerk en dat bedrijf dumpte me. Ik vroeg me oprecht af of ik mijn rollen in de films Justice League en Aquaman nog zou behouden. Het werd me in elk geval duidelijk hoe mannen beschermd worden, ondanks de slechte dingen die ze hebben gedaan," aldus Amber.

Hoewel ze Depp niet bij naam noemt, is het duidelijk dat het over hem en hun stormachtige relatie gaat, omdat ze het heeft over 'twee jaar geleden', de periode waarin Amber met hem samen was. Depp heeft alle altijd beschuldigingen ontkend.

Sandra Bullock had een oogje op Kenau Reeves

Sandra heeft tijdens een bezoek aan de Ellen DeGeneres Show toegegeven dat het soms lastig werken was met Keanu Reeves tijdens de opnames van de film Speed uit 1994. De reden hiervan was dat Reeves 'erg lief en knap was', waardoor Sandra's hart iets sneller ging kloppen. "Het was moeilijk voor me om serieus te blijven als hij me aankeek, ik begon te giechelen. Terwijl ik dat natuurlijk niet moest doen. We moesten een stuntopname doen waarbij mijn rokje steeds omhoog vloog. Keanu zorgde ervoor dat het allemaal goed bleef zitten, dat was zo lief van hem," aldus Sandra.

Tot een afspraakje kwam het nooit, wat volgens Sandra de reden is dat de twee nog steeds vrienden zijn. Reeves zou het wel zien zitten om opnieuw een film met Sandra te maken, zei hij in een interview uit 2017. "Ik ben daarmee bezig ja, om het juiste project te vinden voor ons. Tot nu nu is er nog niks, maar wie weet."

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook