Fajah Lourens heeft spijt van breuk met ex-liefje Igor

"Ik ben echt een zeikerd."
Fajah Lourens heeft spijt van breuk met ex-liefje Igor

Ze leek eindelijk het geluk te hebben gevonden, maar in september onthulde ze toch weer single te zijn. In een openhartige post op Instagram gaf Fajah Lourens toen toe dat haar relatie met Igor Nevens op de klippen was gelopen. Iets waar ze nu toch veel spijt van heeft.

Minder spannend

In de nieuwste LINDA. vertelt Fajah over de breuk en hoe ze daar nu, vier maanden later, op terugblikt "Ik heb wel een beetje spijt dat ik het heb uitgemaakt met Igor. Hij is talentvol, muzikaal, jong, leidt zijn eigen leven. En hij heeft een goeie piemel. Ik ben echt een zeikerd", vertelt ze. Fajah sluit een verzoening met Igor dan ook niet uit. Tenminste... "Ik wil eerst weten wat hij de afgelopen twee maanden heeft uitgespookt. Maar als het goed komt, moet het ook goed blijven. Ik moet gaan accepteren dat het soms wat minder spannend is in een relatie, dat ik het dan niet meteen hoef uit te maken."

Lees ook: Exclusief! Fajah Lourens: 'Ik zit de hele dag met mannen te lullen op Tinder'

Gemis

Mocht het toch een gesloten boek blijven, dan komt er in ieder geval geen man meer in huis. "Ik mis toch iemand om nog even mee te kletsen, de dag mee te delen. Maar ik heb mijn kinderen nu aan vier mannen voorgesteld en die fout wil ik niet nog een keer maken. Irem is achttien, die redt zich wel, maar Shai hecht zich aan die kerels. Als het met Igor niet meer goed komt, wil ik nooit meer iemand in huis hebben. Ik wil Shai daar niet mee blijven confronteren, hij gaat daar kapot aan." Duidelijke taal!

Bron: RTL Beeld: ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f709e0b120f6', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });