Lili Reinhart voor het eerst openhartig over mentale gezondheid

Heftig!

Riverdale-actrice Lili Reinhart verwijderde onlangs haar Twitter-account, maar besloot toch nog een keer terug te komen op het sociale medium. Dit keer om uit te leggen waarom ze het in eerste instantie had verwijderd.

Heel andere reden

Waar fans in eerste instantie dachten dat het YouTube Elijah Daniel geweest is die ervoor zorgde – nadat hij zijn ongezouten mening gaf over Riverdale – dat de blondine haar Twitter verwijderde, blijkt het achteraf een heel andere reden gehad te hebben.

Lees ook: Riverdale dames flink gephotoshopt

Twitter

"Tenzij je het zelf ervaart, zal je nooit een idee hebben hoe het voelt om duizenden haters te hebben", liet de actrice weten. "Ik neem geen break van Twitter om de mening van één persoon. In z'n geheel is de website niet goed voor mijn mentale gezondheid. Om die reden heb ik Twitter verwijderd."

'Ze kan niet tegen kritiek'

"En probeer je, voordat je 'ze kan niet tegen kritiek' wil zeggen, in te denken hoe het is om de hele dag door duizenden haat- en kritische berichten te krijgen. Ik moest mezelf afvragen of het hebben van Twitter een 'gezonde' keuze is. Het voelt stom dat ik terug ben gekomen om dit uit te moeten leggen, maar er is zoveel negativiteit hier, dat ik wel iets móest zeggen. Dat is nou eenmaal hoe ik ben." Tja, wij snappen heel goed dat de actrice even helemaal klaar is met Twitter…

Bron: Girlfriend Magazine, Twitter Beeld: Getty, Twitter

Laatste nieuws