Monica doet meerdere onthullingen in nieuwste video

In haar laatste video geeft ze antwoord op vragen die je normaal niet zou stellen.

Lees ook

Wie Monica Geuze volgt op haar YouTube-kanaal, weet dat de brunette goudeerlijk en realistisch is. In haar vlogs zien we haar regelmatig verschijnen zonder make-up en vertelt ze openlijk over haar hormonen en andere kwaaltjes. Dit keer geeft ze in haar video antwoord op vragen die je normaal gesproken niet durft te stellen.

Striae

De brunette begint haar vlog zo ongeveer op de weegschaal. Op de vraag hoeveel ze weegt, stapt ze zonder moeite de weegschaal op om dit vervolgens te delen met haar kijkers. Daarnaast laat ze een foto van haar striae tijdens de zwangerschap. "Ik vond die striae echt verschrikkelijk. Zelf zag ik de onderkant van mijn buik niet, dus maakte ik er een foto van. Toen zag ik dus hoe erg het was. Ik krijg veel reacties met dat ik alweer goed in shape ben. Joh, je ziet lang niet alles!"

Lees ook: Monica Geuze voor het eerst openhartig over acteren

Trio?

Op de vraag of ze ooit een trio heeft gehad heeft ze een heel duidelijk antwoord: "Daar is mijn antwoord heel saai op: nee." Wel geeft ze aan dat ze de vragen nog niet juicy genoeg vindt. Wie weet komt er dus binnenkort een vervolg op deze Q&A.

Bron: YouTube Beeld: YouTube, ANP

Laatste nieuws

Zie ook