Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Ronnie Flex is nog nooit zo gelukkig geweest

De rapper werd afgelopen week vader van dochtertje Nori Dua. Sindsdien zit Ronnie op een roze wolk. Hij is nog nooit zo gelukkig geweest. "Ik zal er altijd zijn voor mijn kind… Rijk of arm, ik ben daar", plaatste hij vandaag op Twitter. Vervolgens plaatste hij: "Heb vaders gezien die diep in de schulden zaten, maar nog steeds alles waren voor hun dochter. Belangerijkste wat je moet geven is liefde… En levensvoorzieningen uiteraard."

Op social media liet de rapper afgelopen week weten dat zijn baby momma, DJ WEF, is bevallen van een meisje. Ook deelde de rapper gelijk een foto van zijn prinsesje. "The greatest love of all… eindelijk ben je hier", schreef hij erbij.

Glennis Grace verlangt naar meer concurrentie

Hoewel de zangeres nog maar net terug is uit Amerika, waar ze meedeed aan America's Got Talent, blijkt ze nu alweer op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging. Zo verlangt ze naar een beetje concurrentie in Nederland.

"Zei ik dat echt hardop? Ik schrik er zelf van. Maar het is waar: ik zou wel wat meer willen kunnen opboksen tegen andere meiden. Ik hoor dat er mensen zijn, ik noem geen namen, die niet met me willen zingen omdat ze bang zijn dat ik ze wegblaas. Echt jammer!", vertelt ze in de Vrij-bijlage van De Telegraaf.

Anouk deelt bijzonder kiekje van gezin

Het gezin is weer compleet! Afgelopen zomer vertrok Anouks zoon Benjahmin Kingsley voor zijn basketbalcarrière naar Amerika. Wie Anouk volgt op Instagram, weet dat haar familie alles is voor de zangeres. Ze kan haar geluk dan ook niet op dat haar zoon tijdens de feestdagen weer thuis is. Via het sociale medium deelde de zangeres een foto van haar kinderen, inclusief haar oudste zoon, met de tekst: 'thuis'.

❤️ thuis.

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Bron: Instagram, Twitter, Telegraaf Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook