Is deze bekende rapper de nieuwe lover van EOTBDD’s Lena?

Dit zou het bewijs zijn!

Lees ook

Wie Ex On The Beach: Double Dutch kijkt, weet ongetwijfeld dat de 19-jarige Lena tijdens de opnames nog stiekem verliefd was op haar 'ex-vriendje' Mezdi. Toch blijkt dat de realityster haar zinnen inmiddels alweer op iemand anders heeft gezet.

Instagram Stories

Hoewel we vorige week zondag nog zagen hoe Lena en Mezdi op een romantische date gingen, waarop toch wel duidelijk te zien was dat Lena haar ex-vriend weer helemaal zag zitten, blijkt nu dat het niets is geworden tussen de twee. Zo maakte Lena via haar Instagram Stories namelijk bekend dat ze aan het daten is met niemand minder dan de Nederlandse rapper Chyvon Pala, ook wel bekend als Chivv.

Lees ook: EOTBDD's Lena heeft aan zichzelf laten sleutelen

Videobellen

Op haar Instagram is te zien dat Lena aan het videobellen is met Chivv. "Je weet wie ik wil fiksen, toch?", vraagt de rapper aan Lena. In een latere foto die de realityster op haar Instagram Stories deelde, zijn twee handen die elkaar vasthouden te zien. Hoewel niet meteen duidelijk is van die de handen zijn, heeft Lena de rapper er wel in getagd. Zegt genoeg, toch?

Bron: Girlscene, Instagram Beeld: Instagram, EOTBDD

Laatste nieuws

Zie ook