Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Kylie Jenner verandert opnieuw van haarkleur

De business babe sluit het jaar af met een nieuwe coupe. Kylie veranderde haar kapsel de afgelopen jaren regelmatig en switchte van bruin naar blond naar platinablond. Ook droeg ze vaak pruiken om zo weer andere kleuren uit te proberen. Ditmaal kiest de realityster voor 'icy blue'.

🥶

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Beckhams schroeven beveiliging op na inbraken

De Beckhams nemen geen enkel risico meer wat betreft hun veiligheid en hebben hun landhuis in Cotswolds tot in de puntjes toe voorzien van de laatste snufjes op het gebied van security. Zo is er geavanceerd prikkeldraad rondom het terrein gespannen en moet een waakhond, de Duitse herder Logan, eventuele inbrekers op afstand houden. Ook zijn er lichtsensoren geïnstalleerd en heeft een team van beveiligingsadviseurs hen geadviseerd wat te doen om inbraak te voorkomen.

In oktober probeerden gemaskerde overvallers het huis binnen te komen, maar zij werden gesnapt door de beveiliging en oplettende buren. In november was het weer raak. Beide keren waren de Beckhams niet aanwezig in de villa, maar zat de schrik er evengoed bij hen in om drastische maatregelen te nemen.

Miley en Liam op honeymoon met zijn familie

In plaats van een romantische vakantie met z'n tweetjes, lijken Miley Cyrus en Liam Hemsworth ervoor te hebben gekozen om hun honeymoon door te brengen met de rest van de familie Hemsworth. Dit meldt E! News. Het pasgetrouwde stel zou zich samen met Liam's broers Luke en Chris, diens vrouw Elsa Pataky en hun drie kinderen plus Miley's kapper Aleksey Bishop in Montana bevinden, waar ze gezamenlijk genieten van zon en sneeuw.

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook