Jouw goede voornemen gebaseerd op je sterrenbeeld

Wat hebben de sterren voor jou in petto?

Lees ook

Jááá, het is de eerste dag van het nieuwe jaar! Grote kans dat jij 2018 gisteren hebt afgesloten met een knalfeest, flink wat oliebollen en champagne. En wat komt daarna? Voor veel mensen is het tijd om een waslijst aan goede voornemens op te stellen. Ben jij er nog niet uit wat jouw goede voornemens moeten zijn? Die staan simpelweg getekend in de sterren! Elk sterrenbeeld heeft zo zijn eigen missie dit jaar en wij hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

Lees ook: Déze sexy eigenschap hoort bij jouw sterrenbeeld

Ram
Jij bent dol op uitdagingen, maar daardoor maak je al je energie al in het begin van het jaar op. Probeer het dit jaar dan ook iets rustiger aan te doen. Je mag best doelen bepalen, maar race niet de finish en probeer geduldig te blijven. Uiteindelijk zal het het waard zijn!

Stier
Het is een hele bekende slogan en dit jaar geldt hij helemaal voor de stier: 'Just do it!' Jij bent gewend om je eigen gewoontes te hanteren, waardoor je wacht totdat de motivatie er is om iets te doen. Probeer het dit keer juist anders aan te pakken en ga aan de slag voor de motivatie er is. Doe soms dan ook iets waar je niet per se zin in hebt.

Tweelingen
Communicatie is helemaal jouw ding, maar er is een valkuil. Stop met het zoeken van gerechtigheid op social media! Het internet is niet de plek om de wereld beter te maken of andermans gedachten te veranderen. Jouw idealen moet je ergens anders kwijt, zoals in een dagboek. Aan het eind van het jaar kan het zomaar een heel boekwerk zijn.

Kreeft
Kreeften zijn gevoelig, worden erg beïnvloed door de maan en kunnen soms erg humeurig zijn. Wanneer er iets mis gaat, is jouw eerste gedachte dan ook vaak: 'waarom ik?' Jouw goede voornemen? Probeer in het nieuwe jaar wat minder op anderen te leunen en leer voor jezelf zorgen. Je zult zin dat je aan het eind van het jaar veel sterker in je schoenen staat!

Leeuw
Wat het ook is, steef je dromen volgend jaar na. Als je je het laatste jaar boos hebt gevoelt, komt dit doordat jij jezelf het laatste jaar hebt genegeerd. Denk even niet na over je trots en de gevolgen en doe wat je diep van binnen echt wilt doen.

Maagd
Jij bent altijd aan jezelf aan het werken. Dit kan iets goeds zijn, maar dit kan je ook tegen werken. Doordat je jezelf bijvoorbeeld zo bekritiseerd, geef je ook sneller kritiek op anderen. Daarom is het belangrijk dat je hier in 2017 even mee stopt. Je zult merken dat je relaties soepeler gaan verlopen.

Weegschaal
2016 was een jaar van persoonlijke en professionele ontwikkeling en je hebt veel over jezelf geleerd. 2017 is het jaar om dat allemaal toe te passen. Maak je daarnaast geen druk over wat andere te zeggen hebben en zeg ook vaker nee. Je zult merken dat je je dan nog vrijer gaat voelen.

Schorpioen
Ben jij een Schorpioen? Zeg dit jaar dan vaker 'ja' tegen dingen. Dat hoeft natuurlijk niet direct te betekenen dat je dingen moet doen die je niet wilt doen. Probeer gewoon meer te accepteren hoe dingen zijn en steek niet al je energie in het zorgen maken om je toekomst en steek meer energie in de mensen om je heen.

Boogschutter
Boogschutters staan er om bekend om alles te willen doen. Ze hebben veel te zeggem, zo veel te doen en zo veel plaatsen, ideeen en dingen om te ontdekken. Jouw goede voornemen? Probeer in 2017 wat terughoudender te zijn en je meer te focussen op één ding. En misschien nog wel belangrijker: laat je hierbij helpen door anderen. Je zult zien dat je nog meer zult leren dan je in je eentje zou doen.

Steenbok
Steenbokken zijn geobsedeerd door geld en zien soms niet goed wat rijkdom echt is. Probeer daar in 2017 bewuster mee bezig te zijn en wees tevreden met wat je hebt. Je zult zien dat je een stuk rijker voelt, ongeacht wat er op je bankrekening staat.

Waterman
Angst is een belangrijke factor is jouw leven. Dit komt door de invloed die de planeet Uranus heeft op de Watermannen, deze zorgt namelijk voor momenten van instabiliteit. Probeer in 2017 dan ook te dealen met je angsten. Door erachter te komen waar je echt bang voor bent, kom je er ook achter wat je wel en wat je niet wilt.

Vissen
Ben jij een vis? Wees in 2017 dan impulsiever! Het is belangrijk dat je sneller gaat kiezen, zonder alle andere mogelijkheden te overwegen. Ga mee met de stroom waardoor je zult merken dat dit een subtieler jaar gaat worden.

Bron: Elite Daily Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook