Met deze truc groeit je haar 2 centimeter per week

En het is zo simpel

Lees ook

Hoewel de lange bob nog helemaal hot is, zijn er ook veel meiden die hun haar gewoon lang willen laten groeien. Duurt het bij jou wel erg lang voor die paar extra centimeters er eindelijk aan zitten? Wij weten wat je moet doen zodat je haar sneller groeit dan normaal!

Simpel

Het is eigenlijk heel simpel. Het enige wat je hoeft te doen om je haar tot maar liefst 2 centimeter per twee weken te laten groeien is borstelen. Ja echt! Maar beschadigt borstelen nu niet juist je haar? Als je de goede borstel gebruikt hoef je je haar helemaal niet te beschadigen. Met de juiste borstel door je haar heen borstelen vanaf je hoofdhuid zorgt ervoor dat de oliën van je hoofdhuid door het hele haar worden verspreid. Dit voedt het haar op een natuurlijke manier en zorgt voor een mooie glans.

Lees ook: 5 Briljante hacks waardoor je haar sneller gaat groeien

Groeispurt

Daarnaast zorgt de massage die je met je borstel aan je hoofdhuid geeft ervoor dat er een stofje wordt aangemaakt waardoor de haargroei wordt gestimuleerd. Is dat geen fantastische win-win-situatie? Let er wel op dat je je haar niet té vaak borstelt, want dan kan je haar ook erg snel te vet worden.

Bron: Cosmopolitan UK, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook