Best gelezen van 2018: foto stomdronken Kate Middleton duikt op en gaat viral

O my...

Lees ook

Het jaar was weer goedgevuld met allerlei showbizz-, lifestyle-, fashion- en beautynieuws. Maar bij welke gossips, weetjes of verbazingwekkende momenten wisten jullie niet hoe snel je op het artikel moest klikken? Eén van die momenten was toen een foto van een stomdronken Kate Middleton het web werd opgeslingerd.

Studententijd

Voor ze de Duchess of Cambridge werd, was Kate student aan de St. Andrews University in Schotland, waar ze ook prins William voor het eerst ontmoette. Het is needless to say dat haar leven er destijds héél anders uitzag.

Lees ook: Kate Middleton heeft een tattoo laten zetten

Party queen

De brunette liep onder andere mee in een fashionshow in een wel heel pikante outfit, ze hield wel van een themafeestje hier en daar én keek ze ook weleens te diep in het glaasje, zo blijkt uit de foto’s van celebrityfotograaf Max Butterworth. Ze is net een echt mens, hè.

Dronken

Bosworth zette Kate een paar jaar geleden op de kiek na een wild nachtje feesten. De foto’s gingen deze week weer viral, maar we kunnen ons zo voorstellen dat Kate hoopte dat deze plaatjes nooit meer opdoken… Bekijk ze HIER.

Bron: Mirror, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook