Best gelezen van 2018: dit is wat Sylvie Meis eet op een dag

Hallo, goede voornemens!

Het jaar was weer goedgevuld met allerlei showbizz-, lifestyle-, fashion- en beautynieuws. Maar bij welke gossips, weetjes of verbazingwekkende momenten wisten jullie niet hoe snel je op het artikel moest klikken? Eén van die momenten was toen Sylvie Meis onthulde wat ze nou allemaal op een dag eet.

Strikt regime

Heb jij je ooit afgevraagd wat Sylvie Meis precies eet voor zo'n killer body? De presentatrice heeft haar menu gedeeld.

Naast dat de tv-presentatrice vrijwel elke dag in de sportschool te vinden is, houdt ze zich ook in de keuken aan een strikt regime. Pasta carbonara, een hamburger met cheddarkaas of een lekker patatje met: deze dingen zul je vrijwel nooit op het doordeweekse menu van Sylvie zien.

De slanke blondine kiest liever voor gezondere opties om zo haar figuur te behouden. En we moeten zeggen; dat is niet niks. Van groente met hummus tot een sapje van wortel en gember… Sylvie is hardcore wat betreft gezond eten. Tsja, ook zij weet: abs are made in the kitchen.

Lees ook: Zien: Sylvie Meis deelt unieke foto

Supergezond dieet

Sylvie begint de dag met zwarte koffie, fruit met eiwit en een omelet. Daarna tijd voor een snack: wortelsap met gember. Als lunch watermeloensap en een garnalensalade en als middagsnack groenten met hummus. 's Avonds staat er zeebaars met groente op het menu.

Uiteraard heeft ook de presentatrice af en toe cheat days. Zo is op Instagram te zien dat ze enorm van ijsjes houdt en ook heus weleens een vorkje in een patatje prikt. Maar… met mate.

Cheat days

In de reacties is te zien dat sommigen schrikken van de kleine hoeveelheden die Sylvie eet. Andere verdedigen de blondine door op te merken dat ze petite is en dus minder grote porties nodig heeft. Sylvie heeft al vaker laten weten dat ze precies weet wat haar lichaam wel en niet nodig heeft en er dus geen reden tot zorgen is.

Bron: Lindanieuws Beeld: Getty, Show

Laatste nieuws