Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Temptations Zwanetta showt met trots haar nieuwe vriend

De afgelopen twee seizoenen van Temptation Island was ze nog te zien als verleidster, maar vandaag de dag is Zwanetta van haar vrijgezellenstatus af. De krullenbol heeft namelijk een nieuwe liefde: Irvingly. En die stelt ze met een aantal pikante kiekjes voor aan haar volgers.

Roxeanne Hazes blikt terug op bijzonder jaar

Het was een bijzonder jaar voor Roxeanne en haar familie. Niet alleen op zakelijk maar ook zeker op persoonlijk gebied. Zo werd de zangeres voor het eerst moeder, iets waar ze enorm dankbaar voor is. Maar het jaar had ook mindere momenten, zo laat ze in haar uitgebreide post op Instagram weten. Wel sluit ze haar post positief af en geeft ze haar volgers alvast een voorproefje op 2019. Enne, dat klinkt in ieder geval zeer veelbelovend!

Wat een jaar! Begin 2018 maakten @erikzwennes en ik bekend dat ik in verwachting was van een prachtige zoon, stonden mijn band en ik op @eurosonicnoorderslag, ontving ik mijn eerste Edison voor het album ‘In Mijn Bloed’, stonden we op @paaspopfestival, hebben we twee tours gedaan, stonden we op bevrijdingsfestival voor 10.000 man, deed ik mijn laatste optreden voor een uitverkochte @ziggodome tijdens @hollandzingthazes, voordat ik met verlof ging, hebben Erik en ik enorm genoten van de Vinkeveense Plassen en het allermooiste: Beviel ik van het mooiste, liefste kindje van de wereld. Zoveel bijzondere gebeurtenissen in één jaar en ik heb ze allemaal (hoog)zwanger mee mogen maken. Genoeg ups en helaas ook een hoop downs, maar wat was dit jaar intens en mooi. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de bijdrage in mijn leven. Voor de leuke ontmoetingen, jullie trouwe aanwezigheid bij de tour, de liefste comments onder mijn posts van Fender, kortom: De liefde die wij als gezin van jullie hebben gehad. Ik wens jullie een heel mooi, liefdevol, gelukkig en gezond 2019! Het jaar waarin ik natuurlijk weer met nieuwe muziek kom en jullie hopelijk weer verras en blij maak. Love you all! PROOST! 🥂😘❤️💫✨ #oudennieuw #2018 #2019 #liefde

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE (@roxeannehazes) op

Glennis Grace spijt van liedjeskeuze finale AGT

Glennis heeft absoluut geen spijt van haar deelname aan America’s Got Talent, maar baalt toch een beetje van de finale. Daarin legde ze het uiteindelijk af tegen een goochelaar. Glennis had liever een ander lied gezongen, vertelde ze in Dionnes Diner. “Ik wilde heel graag iets van Whitney Houston doen omdat ik daar ook mee begonnen was. Sowieso in mijn carrière is zij altijd een rode draad geweest”, blikte Glennis met Dionne Stax terug op haar Amerikaanse avontuur. De Amsterdamse zangeres had haar deelname aan America’s Got Talent graag afgesloten met een vertolking van One Moment In Time. “Ik kreeg het ook terug van mijn fans, ‘laat je laatste nummer een Whitney-song zijn'."

Het team rondom de talentenjacht wist Glennis toch op andere gedachten te brengen. “Zij kunnen dan toch zo gaan praten dat je het niet doet. Daar baal ik wel van nu, want ik heb me toch laten omlullen en zo ben ik helemaal niet.” Glennis vraagt zich af wat zou zijn gebeurd als ze wel voor een hit van haar grote idool had gekozen. “Het is moeilijk. Ik heb er nog steeds geen spijt van, maar dat is wel een puntje dat ik dacht: Glen, dit had je moeten doorzetten.”

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook