Deze haarkleuren gaan we in 2019 overal zien

Zit er wat voor jou tussen?

Lees ook

Hoe cliché het ook lijkt, 'New year, new me' klinkt aan het begin van elk jaar toch door iedereens hoofd. Wat is nou een beter moment dan een nieuw jaar om van look te veranderen? Precies, now is the time. Het is tijd om jouw lokken in de verf te zetten.

Trends 2019

Haarspecialist Nikki Lee vertelt aan Popsugar: "Voor de avontuurlijke mensen staat 2019 in het teken van brutale, spannende kleuren die opvallen en de aandacht trekken." Aan welke trend waag jij je?

Snow Bunny Blond

Fel platinablond haar a là Hilary Duff en Kylie Jenner zal voor blondines dé trend van 2019 worden. De zoekterm 'icy blonde hair' is op Pinterest met meer dan 45 procent gestegen.

Lees ook: Met deze truc groeit je haar 2 centimeter per week

All-Over Copper

"Koperhaar" is met 30 procent gestegen in Pinterest-zoekopdrachten en Lee voorspelt dat deze kleur in het nieuwe jaar alleen maar groter zal worden. Deze rode kleur staat beeldig bij beauty Zoey Deutch.

Copper Highlights

Vind jij de koper-trend mooi, maar durf jij de all-over look nog niet aan? Begin dan voorzichtig met highlights, actrice Kerry Washington doet het voor.

Inktzwart

Inky black a là Dua Lipa en Famke Louise is een echte statementkleur voor de winter. Het staat prachtig bij mensen met donkere en neutrale huidtinten – bij een blekere huidskleur raadt Lee dit af.

Bron: Popsugar, Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook