Wat is er gebeurd met het eerste Unox-meisje uit 2009?

Luca viel destijds flink op
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Wat is er gebeurd met het eerste Unox-meisje uit 2009?

Terwijl sommigen op nieuwjaarsdag vooral bezig zijn met hun roes uitslapen, waren er ook een hoop enthousiastelingen die met zijn allen de Noordzee in renden tijdens de Unox nieuwjaarsduik. Luca Prins nam in 2009 deel aan het spektakel in Scheveningen en was een dag daarna op de voorpagina van De Telegraaf te zien. Hoe is het nu, 10 jaar later, met het eerste Unox-meisje?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Spuugzat

De inmiddels 26-jarige vrouw uit Egmond-Aan-Zee liep destijds de zee uit met een Unox-muts op, waardoor ze bekroond werd tot het allereerste Unox-meisje ooit. Hoewel Luca zelf de grap er nog wel van kon inzien, was haar vriend het op een gegeven moment spuugzat. “Ik snap het wel, het moet vervelend zijn als iedereen constant naar de borsten van je vriendinnetje zit te staren. En voor mij mag het ook gaan ophouden. Ik wil mijn oude leventje terug. Vorige week had ik proefwerken. Het was met al die heisa soms moeilijk om mijn aandacht erbij te houden”, vertelde ze toen.

Lees ook: Jouw goede voornemen gebaseerd op je sterrenbeeld

Het lijkt er op dat het populaire Unox-meisje van de aardbodem is verdwenen en niks meer met de media te maken wil hebben. De laatste foto's van Luca zijn dan ook uit 2015. Benieuwd hoe ze er toen uit zag? Klik dan *HIER*

Bron: Deaud Beeld: Twitter, ANP

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');