Victoria Koblenko: ‘In zes maanden tijd viel ik 20 kilo af’

"Een jaar geleden begon voor mij het gewone leven weer"

Haar volgers op social media buitelen over elkaar heen om haar te complimenteren met haar hot body. Maar hoe lekker zit Victoria Koblenko (38) werkelijk in haar vel? "Ik heb niks te klagen. Maar daar heb ik ook hard voor gewerkt. In zes maanden tijd twintig kilo afvallen is niet niks."

Hard werken

"Ik ben niet meer aan het trainen; ik ben aan het bewegen. Twee jaar geleden ben ik na mijn bevalling van Kiy naar de sportschool gegaan en had ik een personal coach. Omdat ik heel snel resultaat wilde boeken voor een filmrol. In zes maanden tijd viel ik 20 kilo af", vertelt Victoria in de nieuwe Grazia.

"Dat was best hard werken. Maar die tijd is voorbij, de winst is geboekt. Een jaar geleden begon voor mij het gewone leven weer. En ik merkte al snel: de sportschool is voor diehards, maar niet voor mij."

Victoria Koblenko: 'Ik ben heel kwetsbaar en vaak onzeker'

Bewegen

"Ik heb met mezelf de afspraak gemaakt: als ik niet naar de sportschool ga, moet ik op een andere manier bewegen", vertelt Victoria. En dat doet ze zo: "Ik heb een elektrische mamafiets, die pak ik steeds vaker in plaats van de auto. En ik ga vaak, als Kiy op bed ligt, nog even een rondje lopen. Soms een uur, soms anderhalf uur. En dan combineer ik dat met een Netflix-serie. Dan loop ik op straat een serie te kijken of luister ik naar een luisterboek."

Lees ook: Victoria Koblenko onder vuur na vakantiefoto zoontje

Intermittent fasting

Ook qua voeding is haar patroon veranderd. "Ik doe aan intermittent fasting. Dat betekent dat je zo lang mogelijk niet eet, maar op gezette momenten juist veel eet. Concreet: acht uur per dag mag ik wel eten, de andere zestien uur niet. Het voordeel hiervan is dat je je lichaam op celniveau rust geeft. En je lichaam daarmee de kans geeft om zichzelf te herstellen."

Het hele interview lees je in de nieuwe Grazia die nu in de winkel ligt!

Tekst: Suzanne Arbeid, Fotografie: Martin Sweers

Laatste nieuws