Exclusief! Sylvie Meis luidt het nieuwe jaar in met groot nieuws

2019 wordt een mooi jaar voor Sylvie

Lees ook

In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur; het vergroten van haar imperium. En dat lijkt in 2019 te gaan lukken.

Sporten met Sylvie

De blondine luidt het nieuwe jaar in met een eigen fitness-app. "Drie tot vijf keer per week kun je samen met mij trainen en word je opgepept met nieuwe oefeningen, aanmoedigende quotes en tips."

Wat deze app anders maakt dan andere apps? "Dat ik een veertigjarige vrouw ben met een lichaam waar menig 25-jarige toch naar zou kunnen kijken van: nah, zou ik ook wel willen."

Uitputtingsslag

"The making of was, hoe bijzonder en leuk ook, een uitputtingsslag van drie dagen. De oefeningen worden vanuit alle hoeken en gaten gefilmd, dus je komt niet weg met twee herhalingen. En dan moet je er ook nog eens mooi uitzien, omdat je een voorbeeld bent", vertelt ze.

"Los van de lichamelijke inspanning sta je ook nog eens urenlang die autocue erdoorheen te knallen om alle intro’s, voedingstips, begeleidende teksten en aanmoedigende quotes over te brengen. Ik krijg bijna medelijden met alle fitnessmodellen, want het is gewoon verschrikkelijk. Maar ik ben enorm trots op het eindresultaat. Hopelijk kan ik andere vrouwen inspireren."

Haar hele column lees je in de nieuwe Grazia die nu in de winkel ligt!

Laatste nieuws

Zie ook