Grazia’s weekendtips

Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 5 en zondag 6 januari 2019.

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 5 en zondag 6 januari 2019.

Schaatsen in de Winter Village

Kun je geen genoeg krijgen val alle gezellige winterparadijzen? In Winter Village Laren is de sfeervolle ijsbaan een groot succes. Je kunt genieten van de openlucht ijsbaan, veelzijdige faciliteiten en horecavoorzieningen. Al elf jaar lang wordt de Brink omgetoverd tot een winter wonderland. Tot en met 6 januari kun je de Winter Village in Laren bezoeken.

Waar: Brink, Laren
Wanneer: tot en met 6 januari

Bezoek het Wereldkerstcircus in Carré

De 34e editie van het Wereldkerstcircus vindt op dit moment plaats in Carré. Dit jaar extra bijzonder omdat het circus 250 jaar bestaat. De beste Oscar winnaars van de circuswereld komen samen en treden op in het theater. Indrukwekkende salto's en sprongen, prachtige kostuums en ga zo nog maar even door. Klik HIER om een ticket te kopen.

Waar: Koninklijk Theater Carré
Wanneer: tot en met 6 december

Afrika Museum

In het Afrika Museum zijn honderden sieraden van over de hele wereld te bewonderen. Een tentoonstelling die een ode brengt aan alle sieradenmakers. Naast een hoop kijkplezier vind je bijzondere maskers, eeuwenoude technieken en een hoop informatieve verhalen over de geschiedenis. In het museum kun je ook zelf aan de slag gaan met het maken van sieraden. Zeker de moeite waard om een keer naar toe te gaan.

Waar: Berg en Dal
Wanneer: tot en met 2 juni

Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook