Famke Louise doet boekje open over breuk met voormalig management

Dit jaar gaat ze alles anders aanpakken.

Lees ook

In haar eigen documentaire bracht Famke Louise het schokkende nieuws niet meer verder te willen gaan met haar oude management waar JayJay Boske en Bizzey haar begeleidden. Famke was niet duidelijk over de reden van de breuk, maar doet nu alsnog een boekje open over de hele situatie.

Overspannen

De zangeres was een bezige bij in 2018: nieuwe tracks, een nieuwe relatie én er werd een documentaire over haar gemaakt. In een interview met MTV's Kaj Nambiar en Monica Geuze vertelt Famke dat ze in de periode waarin haar docu gefilmd werd, niet wist hoe ze om moest gaan met alle drukte. "Ik weet 100 procent zeker dat ik op het randje zat van overspannen zijn. Ik had nergens meer zin in", vertelt ze.

"Ik kwam er uit door schijt te hebben en gewoon niks te doen. Uiteindelijk is dat de reden dat ik ben gebroken met mijn management. Het werd me een beetje te veel. Ik wilde het eigenlijk heel anders. Ik gooide er een beetje met de pet naar. Elke dag werd ik gebeld met: Famke, je doet dit niet, Famke, je doet dat niet. Ik had er gewoon geen zin in."

Lees ook: Ouch! Famke Louise zingt Mariah Carey zonder autotune

Niet op de première

Op een dag was Famke er klaar mee en besloot ze haar management op te bellen. "Ik heb gewoon gebeld in de auto. Ik dacht ik ben er nu klaar mee. Ik was nog bezig met mijn documentaire en dacht: dit is op zich wel cool om erin te doen." JayJay en Bizzey waren duidelijk not amused en zijn uiteindelijk niet op de première van de documentaire geweest.

Dit jaar gaat de zangeres het anders aanpakken. Rapper Ali B ving Famke op en zit nu bij zijn management SPEC. Haar agenda staat al goed volgepland en Famke is more than ready om te gaan vlammen.

Bron: Metro Beeld: ANP, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook