Barbie gestrikt voor Temptation Island VIPS

O my, dat wordt nog wat!

Lees ook

Barbie is back! Althans, als we de geruchten moeten geloven. Ondanks dat de realityster geen leven in de schijnwerpers meer wilde, zou de blondine toch weer gezwicht zijn voor een programma.

Woedende familieleden

Dit keer geen eigen realitysoap waarbij alles om haar draait, maar een deelname aan het spraakmakende programma Temptation Island VIPS. RTL zou haar volgens Weekend benaderd hebben. Iets wat bij haar familieleden in het verkeerde keelgat is geschoten.

Lees ook: Samantha de Jong gaat het helemaal anders doen

Verleiden

"Het is niet te geloven dat RTL haar heeft gevraagd als verleidster in een nieuwe serie Temptation Island VIPS. Het is logisch dat Sam ja zegt, aangezien ze momenteel moet rondkomen van nog geen 1000 euro per maand. Maar ik was echt verbijsterd toen ik dat nieuws te horen kreeg. In mijn ogen ben je dan nog slechter dan de duivel. Zeker als je hoort wie ze in dat programma dan moet verleiden."

Haar rol als verleidster in het programma zou inderdaad nog weleens awkward kunnen worden, aangezien haar ex-man Michael van der Plas en zijn liefje Naomi zich hebben opgegeven voor het nieuwe seizoen. Het is dan ook maar de vraag of Barbie, die tegenwoordig liever weer als Samantha door het leven gaat, ook daadwerkelijk 'ja' zegt op het aanbod van RTL.

Bron: Weekend, RTL Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook