Fans woedend op Tristan na Instagrampost Khloé

Oei, Tristan begaat volgens Khloé's fans opnieuw een fout.

Lees ook

Na een rollercoaster van emoties en gebeurtenissen, leken Khloe Kardashian en Tristan Thompson weer de goede richting op te gaan. Maar na een verschenen video tijdens een feestje met oud en nieuw, zijn fans opnieuw woest op Khloé's liefje.

Geen reactie

Tristan maakte een grote fout toen hij werd betrapt op vreemdgaan, terwijl Khloe hoogzwanger was van hun dochter True. Toch vergaf ze hem en de twee leken het erg gezellig te hebben op oud en nieuw. Op één van de video's zie je het stel leuk dansen met een 2019 Snapchatfilter, maar op een andere video negeert de basketballer haar volledig wanneer ze tegen hem aan danst.

Lees ook: Khloé Kardashian betrapt op fotoshoppen post baby-body

Boos

Op die video zie je dat Khloe het niet leuk vindt dat haar boyfriend haar negeert en ook fans zijn boos Tristan. "Hij verdient Khloe niet" en "Hij geeft haar helemaal geen aandacht", reageren mensen onder de video.

Ondanks dat hij haar negeerde, lijkt het stel wel weer gelukkig met elkaar te zijn. Wie weet zat Tristan midden in een gesprek en danste hij even later wel weer met zijn lief.

Bron: Cosmopolitan UK Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook