Olcay Gulsen openhartig over plastische chirurgie

"Als je er te veel van gebruikt, is het lelijk."

Lees ook

Ook zonder alle opsmuk en perfect gestylde haren ziet Olcay Gulsen er va va voom uit. Maar ook zij heeft de natuur weleens een handje laten helpen met een bezoekje aan de plastisch chirurg.

Botox

Voor de presentatrice is plastische chirurgie absoluut geen taboe. Integendeel zelfs. Ze praat er in een interview met Beau Monde juist heel openhartig over. Zo heeft ze zichzelf ook weleens laten voorzien van een paar prikjes botox. "Ik heb wel eens een rimpeltje in mijn voorhoofd laten wegspuiten, maar ik vind het stijve gevoel niet fijn."

Lees ook: Olcay Gulsen hakt knoop door wat betreft haar kinderwens

Retourtje, retourtje

Wel laat ze weten dat als je het doet, je het wel met mate moet doen. "Ik vind alles prima op het gebied van botox, maar het is wel lelijk als je er te veel van gebruikt. Iedereen gaat daardoor op elkaar lijken."

Volgens de presentatrice is het overigens niet gek dat steeds meer vrouwen naar de botox of andere ingrepen grijpen. "Een vrouw van boven de veertig is ‘op haar retour’, zoals ze dat noemen in showbizzland. Niet omdat mannen dat vinden, maar omdat vrouwen dat zélf vinden. Een man op die leeftijd denkt er niet eens over na of hij te oud is voor televisie, waarom wij dan wel?".

Bron: RTL, Beau Monde Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook