Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Thomas Berge mist ex-liefje Cassidy nog steeds

Ze hebben hun relatie al twee keer verbroken, maar toch sluit de zanger een verzoening niet uit. Hij droomt er zelfs van dat hij en Cassidy ooit weer bij elkaar komen. Zo laat hij weten in een interview met Viva. "Ik weet dat ik op een gegeven moment een beslissing moet nemen. Dat ben ik aan het uitvogelen, in de fase zit ik nu. Voor haar geldt precies hetzelfde." En ondanks dat Thomas in principe dus single is, vertelt hij in ieder geval niet beschikbaar te zijn. "Momenteel wil en kan ik dat voor niemand anders, omdat ik dus met haar in de twilight zone zit." Aha…

♥️

Een bericht gedeeld door THOMAS BERGE (@thomasbergeofficial) op

Ferry Doedens weer verliefd

De acteur heeft weer vlinders in zijn buik. Ferry bevestigde donderdag de geruchten dat zijn relatie met Nuno Azevedo na zes jaar op de klippen is gelopen. Maar niet getreurd: hij is namelijk alweer tot over zijn oren verliefd op Raphael Perachi Vieira. Zijn nieuwe liefde was al meerdere keren op Ferry's social media te zien. Ferry wil er verder niet te veel over kwijt en noemt de relatie nog wel heel pril. "Maar Raphael en ik zijn enorm verliefd op elkaar."

❤️

Een bericht gedeeld door RAPHA | PERACHI (@raphaperachi) op

Bobbi Eden deelt throwback foto

Nu ze moeder is van de kleine Brandon Ray, heeft ze haar acteercarrière in de porno-industrie vaarwel gezegd. Toch is het daar jaren geleden allemaal mee begonnen en kan Bobbi het dus niet laten om af en toe terug te blikken met een sexy kiekje. "Flashback Friday… mijn eerste keer in Amerika", schrijft ze bij de foto.

Bron: BuzzE, RTL Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook