Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Adele nooit meer op tournee?

Mocht je nog nooit naar een concert zijn geweest van Adele, maar droomde je er wel van haar te kunnen bewonderen op het podium? Dan hebben we slecht nieuws voor je. Het lijkt er namelijk op dat zangeres Adele nooit meer op tournee zou gaan. The Sun maakte gisteren bekend dat Adele het bedrijf waar ze haar inkomsten van optredens onderbracht, heeft gesloten. De zangeres leverde een aanvraag in om het bedrijf, Remedy Touring LLP, te sluiten.

De zangeres maakte eerder al eens duidelijk dat touren niet haar ding is. "Touren is niet iets waar ik goed in ben. Applaus laat me kwetsbaar voelen. Ik weet niet of ik ooit nog zal touren. De enige reden dat ik tourde zijn jullie", zei ze al eens in 2017 tijdens een van haar optredens.

Jersey Shores Deena Nicole Cortese bevallen van zoontje

Deena Nicole Cortese is gisteren bevallen van haar eerste kindje met manlief Chris Buckner. "Onze kleine man is er eindelijk", plaatste ze op Instagram. Hun zoontje heet Christopher John. "Uhg, mamma en pappa houden zo veel van jou CJ. Je bent ons alles!"

De 31-jarige Jersey Shore-ster trouwde in oktober 2017 met haar 29-jarige man Chris in New Jersey. Afgelopen juli maakte het stel de zwangerschap bekend.

Ashton Kutcher zijn hart doneren aan tweelingbroer

Op 13-jarige leeftijd wilde Ashton Kutcher zijn hart doneren aan zijn tweelingbroer Michael. Ashtons tweelingbroer kreeg als kind de diagnose cardiomyopathie (een aandoening waarbij de hartspier assymetrisch verdikt is, waardoor de normale bloedstroom binnen het hard belemmerd wordt) te horen, waardoor hij snel een nieuw hart nodig had. Ashton gaf als tiener aan – voordat Michael een nieuw hart kreeg – zijn leven op te willen offeren, zodat zijn broer gered kon worden.

Michael vertelde eerder al eens het volgende aan Bang Showbiz: "Ik kan er de juiste woorden niet voor vinden. Het is een verbintenis die niet uit te leggen is. Het is een eer en blijk van diepe waardering dat iemand zijn leven voor je wil geven. Ik heb daar echt geen woorden voor."

Bron: US Weekly, Telegraaf Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook