‘Art Rooijakkers weigert Expeditie Robinson te presenteren’

Wie wordt dan wél de nieuwe presentator?

Lees ook

De geruchtenmolen draaide opnieuw overuren. Expeditie Robinson zou een nieuwe presentator hebben, namelijk; Art Rooijakkers, voormalig presentator van het programma 'Wie Is De Mol?'. Het management van Art laat nu weten dat hij Expeditie Robinson níet gaat presenteren.

Nieuwe programma's

Art werd er eerder nog van 'beschuldigd' Expeditie Robinson te hebben opgeïst. "Dat is echt niet waar. RTL wilde heel graag dat ik Expeditie Robinson ga presenteren. Toen heb ik 'nee' gezegd, omdat ik naar RTL ben gekomen om nieuwe programma’s te maken", vertelde hij tijdens een uitzending van RTL Late Night. Hoewel toen al duidelijk werd gemaakt dat Art nieuwe programma's wil presenteren, lijkt het nu pas officieel bevestigd te zijn.

Lees ook: Fans zwaar teleurgesteld over finale Expeditie Robinson

Op zoek naar nieuwe co-host

Nadat het management van Art liet weten aan RTL Boulevard dat hij het programma níet gaat presenteren, liet RTL weten dat Nicolette Kluijver sowieso wél te zien blijft in Expeditie Robinson en dat het programma nog steeds op zoek is naar een nieuwe co-host.

Vertrek Dennis Weening

Eind oktober maakte voormalig Expeditie Robinson-presentator Dennis Weening duidelijk dat hij na zeven seizoenen gedwongen moest stoppen als presentator van het programma. Tot op heden zou er nog geen vervanger gevonden zijn voor het survivalprogramma.

Bron: RTL Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook