Hilarisch: Ariana Grande deelt bloopers van ‘Thank U, Next’

Geweldig!

Lees ook

Vlak voor het nieuwe jaar dropte Ariana Grande de hit 'Thank U, Next' waar een wel heel bijzondere clip bij werd gelanceerd. Nu dropt de zangeres een hilarische video van de spraakmakende clip – waar onder andere de film Mean Girls wordt nagedaan – waarin de bloopers te zien zijn.

Bloopers

We waren allemaal al fan van de 'normale' clip waarin Ariana Grande onder andere de films Mean Girls, Legally Blonde en 13 Going On 30 nadoet en daarbij ook nog eens heel wat ex-vriendjes afgaat in het Burn Book. Dat de zangeres nu een video heeft gelanceerd met de deleted scenes én heel wat bloopers, maakt het lied nóg beter.

Lees ook: Ariana Grande maakt drastisch besluit voor 2019

Kris Jenner

Hoewel alle scènes hilarisch zijn, is het vooral Kris Jenner die voor heel wat reacties zorgt. Vooral het stukje waarin ze over een andere ouder hangt in het publiek en zegt: "Toen Ariana nog kleiner was, zei ik altijd tegen haar dat wanneer een jongen haar gebruikte, ze 'Thank U, Next' moest zeggen. En als ze ooit sex zou hebben zonder condoom, zou ze chlamydia krijgen en doodgaan." Benieuwd naar de beelden? Je ziet ze hieronder.

Bron: Cosmopolitan US Beeld: BSR Agency, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook