Madonna reageert op ophef over haar nieuwe billen

You go, Madonna.

Lees ook

Het zal je vast niet ontgaan zijn: de nieuwe – enorme – billen van Madonna. Of haar achterwerk niet geheel natuurlijk is of dat de zangeres heel veel squats heeft gedaan, is voor alsnog niet bekend. Wel kreeg Madonna heel wat haatreacties op haar nieuwe billen. Nu slaat de zangeres keihard terug.

Reacties

Dat haar nieuwe billen heel wat los heeft gemaakt moge duidelijk zijn. De 60-jarige zangeres verscheen op oudejaarsavond in een gaybar in New York. Samen met haar 13-jarige zoon David gaf ze een optreden en zongen ze Can't Help Falling In Love. Binnen no time verscheen het optreden op Instagram. Toch was het niet het optreden dat reacties opriep bij de volgers.

Lees ook: Door deze dagelijkse gewoonte krijg je cellulite én een platte kont

Madonna slaat terug

"Madonna en haar nepkont moeten nu ophouden. Ze is te oud voor dit soort onzin" en "Waarom doet ze zichzelf dit aan?" zijn slechts twee van de vele negatieve reacties. Dat Madonna geen goedkeuring nodig heeft van haar publiek, werd al snel duidelijk nadat ze het volgende plaatste op het sociale medium: "Wanhopig op zoek naar de goedkeuring van niemand. Ik heb er recht op om beslissingen over mijn eigen lichaam te maken, net zoals iedereen." You go, woman!

Bron: USA Today Beeld: BSR Agency, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook