Miljuschka Witzenhausen deelt goudeerlijk bericht: ‘Ik was diepongelukkig’

Gezond leven is volgens de brunette belangrijk, maar je moet ook genieten.

Lees ook

Via Instagram liet Miljuschka Witzenhausen gisteren weten dat gezond eten belangrijk is, maar dat je jezelf niet moet straffen door slechts een paar grassprieten te eten. Zelf woog ze een tijd geleden 54 kilo, maar was ze diepongelukkig als ze iemand een stuk taart zag eten.

Geniet van het leven

Het nieuwe jaar en de goede voornemens waarin iedereen weer voor een killer body wil gaan, was voor de brunette een aanleiding om via Instagram een eerlijk verhaal te delen waarin ze duidelijk maakt dat ze absoluut vóór gezond leven is, maar dat je ook moet blijven genieten van het leven.

Healthy life

"Iedereen is weer aan het sporten en diëten begonnen. Ik ben all for een healthy leven. Maar ik zie alleen weer iedereen overboard gaan en kauwen op grassprieten. Dus even iets ontnuchterends van mijn kant", begint Miljuschka. "Ik ben al jaren 74kg schoon aan de haak. Ik heb vooral in mn jonge jaren ernaar gestreefd om er strak en zo dun mogelijk uit te zien. Uren in de sportschool, alles overdenken voordat ik het at, wat resulteerde in 54kg op de weegschaal."

Lees ook: Miljuschka deelt voor het eerst foto met moeder Astrid Holleeder

Diepongelukkig

Hoewel de brunette aangaf dat winkelen toentertijd leuk was en dat ze er top uitzag op iedere foto, maakt ze ook heel duidelijk dat ze niet gelukkig was. "Ik was diepongelukkig als ik iemand een stuk taart zag eten en ik mezelf dat ontzegde. Mijn hele dag werd overheerst door het hoofddoel uiterlijk." Bij de inspirerende tekst plaatste de prachtige vrouw een foto van zichzelf waarop ze te zien is in bikini, zonder photoshop of filters. Eerlijk is eerlijk: wat ziet ze er goed uit. Kijk mee.

Ok lieve mensen. Iedereen is weer aan het sporten en diëten begonnen. Ik ben all for een healthy leven. Maar ik zie alleen weer iedereen overboard gaan en kauwen op grassprieten. Dus even iets ontnuchterends van mijn kant. Ik ben al jaren 74kg schoon aan de haak. Ik heb vooral in mn jonge jaren ernaar gestreefd om er strak en zo dun mogelijk uit te zien. Uren in de sportschool, alles overdenken voordat ik het at, wat resulteerde in 54kg op de weegschaal. Natuurlijk paste ik alle fashion een stuk makkelijker waardoor winkelen leuk was. Zag ik er top uit op iedere foto. Maar ik was diepongelukkig als ik iemand een stuk taart zag eten en ik mezelf dat ontzegde. Mijn hele dag werd overheerst door het hoofddoel uiterlijk. Vanaf het moment dat ik moeder werd is dit voor mij veranderd. Ik had zo een honger. Daarbij het respect voor mijn lichaam waarin ik een mensje bouwde is tekenend geweest voor hoe ik nu tegen mijn lijf aankijk. Natuurlijk kan je niet 3 x per dag taart eten(hoewel ik dat wel soms doe) moet je mate houden etc. Maar ik geloof er heilig in dat wanneer je zelf begint met koken met normale producten van moeder natuur, lekker beweegt door bv te stofzuigen of wandelen er al redelijk een balans is. Dus ik smeek je. Ga please niet vol in een dieet waarvan je weet dat je het niet vol kan houden. Straf jezelf niet. Probeer kleine aanpassingen te maken die makkelijk vol te houden zijn. Ook ik heb dagen dat ik de spiegel inkijk en denk ik wil minder lovehandles, wat vervelend dat mn mouwen zo strak zitten. Maar drastische maatregelen zijn vaak van korte duur. Dus wees lief voor jezelf en ga net iets meer wandelen, laat een keer een taartje staan. Hou het haalbaar en geniet van het leven😘 #nofilter #nophotoshop #standtall #bodypositivity 📸door de schoonzus @fleurvi 🌴 @watamuvillas

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Bron: AD, Instagram Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook