Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Maan laat zich van beste kant zien

Samen met heel wat andere BN'ers heeft Maan gisteren haar vrije zaterdag opgegeven om plastic op te ruimen dat is aangespoeld op Terschelling nadat er containers overboord zijn geslagen op de Waddenzee. Good job!

De zangeres deelde een foto van het vuil op Instagram met daarbij de volgende tekst: "Allemaal aangespoeld plastic van kapot speelgoed uit de afgevallen containers op zee bij de Wadden, dat mogen de meeuwtjes niet van mij opeten 😡 hashtag CLEAN UP THE WORLD 🌈❤️."

Jersey Shores Ronnie Ortiz-Magro verlaat bebloed de club

Ronnie Ortiz-Magro werd gisteren onder het bloed gespot buiten de club. Hij zou volgens omstanders de club uit zijn gelopen terwijl hij het bloed uit zijn gezicht veegde met een zakdoek. Hij zou geslagen zijn met een asbak door Jen Harley, de moeder van zijn zoontje. Ai!

Toen Jen later thuis kwam, zag ze dat iemand had ingebroken en letterlijk alles overhoop had gegooid. Zo was er gebroken glas te vinden, lagen de meubels overhoop en zat er een gat in de muur. Volgens Jen zou Ronnie hier alles mee te maken hebben…

Michella Kox vindt dat Rossana een beter leven verdient

Ondanks het feit dat Michella en Rossana uit Temptation Island elkaar regelmatig de huid volschelden, besloot Michella alsnog haar nieuwe huisdier, een varkentje, Rossana te noemen. Toch kwam ze na een dag al tot de conclusie dat het diertje een beter leven verdient. De krullenbol kreeg het bijzondere huisdier van vrienden. Hoewel ze er ontzettend blij mee is, besluit ze toch het varken niet te houden.

"Varkens horen niet in huis en ik houd het bij mijn 4 honden! Ik wil niet zeggen dat mensen geen varkens kunnen houden", schrijft ze bij een foto van het varken. "Maar ik persoonlijk vind dat te ver gaan en elke dag meer met Rossana des de meer ik van haar ga houden! Ik heb gedaan wat mij het beste lijkt! Rossanna ik zal je nooit vergeten."

Bron: TMZ, Telegraaf Beeld: BSR Agency, Instagram, Facebook

Laatste nieuws

Zie ook