Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Kendall Jenner nieuwe gezicht acnecreme

Kendall heeft getekend als het nieuwe gezicht van een gezichtsverzorgingsmerk. Het model maakte in een commercial die tijdens de Golden Globes werd uitgezonden bekend dat de deal rondkwam na haar ervaring op de rode loper van de awardshow vorig jaar. In het spotje vertelt Kendall dat ze zich vorig jaar ondanks haar acne goed voelde toen ze naar de Globes ging, maar later enorm schrok van het negatieve commentaar op haar huid op social media. "Maar ik herinner me dat ik toen een paar tweets kreeg, en later veel meer, van mensen die trots op me waren. Dat was wel erg cool."

Kendall deelde vorig jaar de bijval die ze ontving, waarbij ze haar volgers liet weten: "Laat die shit je niet tegenhouden." Toch vertelt ze in de commercial bijna alle middeltjes te hebben geprobeerd, omdat ze wel van haar acne af wilde komen. Verschillende leden van de KarJenner-familie hadden de afgelopen dagen al aangekondigd dat Kendall met groot nieuws zou komen. Online werd enigszins geïrriteerd gereageerd op het feit dat het slechts een nieuwe sponsordeal betrof.

Shallow uit A Star Is Born wint Golden Globe

Het nummer Shallow uit de film A Star Is Born heeft de Golden Globe in de wacht gesleept in de categorie beste liedje. Het nummer, dat mede geschreven werd door hoofdrolspeelster Lady Gaga, was favoriet in de categorie. Shallow is op drie momenten in A Star Is Born te horen. Het is het nummer dat Lady Gaga's personage Ally zingt als ze, aangemoedigd door Jackson (Bradley Cooper), voor het eerst optreedt voor een groot publiek.

R. Kelly heeft eigen documentaire niet gekeken

R. Kelly heeft de driedelige documentaire over zijn vermeende seksuele wangedrag en misbruik niet gezien. Dat melden mensen uit de omgeving van de zanger aan TMZ. Desondanks heeft Robert Kelly, zoals de muzikant echt heet, wel een mening over Surviving R. Kelly. Hij zou het programma walgelijk vinden. De 51-jarige zou denken dat de docu een wraakactie is van mensen uit de muziekindustrie waarmee hij het aan de stok heeft.

De makers van Surviving R. Kelly spraken zo'n vijftig mensen over de zanger. Een flink aantal vrouwen beschuldigt de muzikant van seksueel misbruik, machtsmisbruik en seks met minderjarigen. Kelly zou beweren dat er ook genoeg mensen van plan waren het voor hem op te nemen in het programma, maar zij zouden zijn tegengewerkt om deel te nemen aan de documentaire.

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook