Oh my: opmerkelijke Lush bruisbal is gesprek van de dag

Hilarisch!

Lees ook

De bruisballen van Lush ruiken lekker, zien er leuk uit en zijn bijna zonde om te gebruiken. Met Valentijnsdag in zicht, lanceert Lush een spannende collectie voor jou en je geliefde of om jezelf eens even extra lekker te verwennen. En één specifieke bruisbal gaat heel internet over.

Aubergine-emoij

Mocht jij momenteel geen lover hebben of heb je een vrijgezelle vriendin? Dan ga je de aubergine bruisbal van Lush geweldig vinden. De aubergine-emoji zal gegarandeerd voorkomen in de WhatsApp gesprekken met je vriendinnen, want ondertussen zien we een aubergine meer als het mannelijke geslachtsdeel dan als een stuk fruit. Internetgebruikers konden er in ieder geval erg om lachten.

Lees ook: Gebruiksaanwijzing product Lush zorgt voor blozende wangen

Forget Tinder

In de limited editon collectie zit niet alleen de aubergine-emoji, maar ook de perzik-emoji die een paar mooie, ronde billen moeten voorstellen. De bruisballen kosten nog geen vijf euro per stuk en alleen al om de beschrijving van Lush is het de moeite waard de badproducten te kopen: "Soms schieten woorden tekort en kun je je gevoelens het best uiten door de kracht van een emoji. Aubergine is gemaakt met een flinke knipoog en ruikt heerlijk naar oppeppende bergamot en fruitig ho-hout. Vanuit beide kanten van deze dubbelzinnige bath bomb schiet groen en blauw schuim door je badwater. Geef iemand deze bruisende knoeperd (gevuld met zoete tonka en citrusachtige litsea) cadeau – hij valt sowieso in de smaak, je hoeft er niet eens voor naar rechts te swipen!"

Ben je overtuigd en kun je nu al niet meer wachten tot Valentijnsdag? Je kunt HIER de bruisbal(len) kopen.

Bron: Beautify Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook