Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Ginger tekent platencontact na vertrek The Voice

Tijdens de Blind Auditions van The Voice of Holland wist Ginger de coaches diep te raken met zijn eigen versie van het nummer Treur Niet. Helaas moest de artiest tijdens The Battles de wedstrijd verlaten, maar daar kreeg hij direct wat anders voor terug. De rapper heeft een platencontract getekend bij Mr. Propz en lanceert aanstaande vrijdag al zijn eerste track.

Hij kan het zelf nog amper geloven: "Mama, Papa.. ik heb zojuist een droom waargemaakt…", schrijft hij op social media en ook Mr. Probz bedankt hij voor de geweldige kans: "Thanks bro voor deze kans, ik voel me vereerd en thuis bij de fam."

Chivv rappt over Lena

Over de spraakmakende en twerkende Lena van EOTBDD raakt niemand uitgepraat, ook rapper Chivv niet. De twee leken een tijdje terug erg close met elkaar en hij brengt nu een nummer over haar uit. Op de Instagram van ParraTV wordt alvast een voorproefje gegeven van de rap en daarin horen we ook een paar pikante details. Zo begint het refrein met: "Lena, Lena, Lena, Ex On The Beach. Zet die shit op Snap hoe ik je wiep." Blijkbaar hebben de twee het destijds dus wel heel gezellig gehad. Lena zag het zelf totaal niet aankomen, laat ze weten via Insta Stories en is nu happy in love met haar nieuwe vriend.

Anna en Nessim laten samen tattoo zetten

Op Instagram deelt Anna Nooshin jaloersmaakende kiekjes van haar vakantie in Kaapstad. Samen met vriendlief Nessim besloot ze een bezoekje te brengen aan de tattooshop om hun onvergetelijke vakantie vast te leggen. Via Instagram zie je dat Anna er helemaal klaar voor is en op een andere foto zie je twee ontwerpen klaarliggen. Een roos en het continent Afrika. Wie welke heeft gezet, is nog niet duidelijk, maar de love birds hebben duidelijk een gezamenlijke hobby.

Bron: RTL Boulevard, Cosmopolitan NL, Glamour NL Beeld: Instagram, EOTB

Laatste nieuws

Zie ook