Hollywood Breakfast

Rise and shine!
Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Romy Monteiro verbreekt verloving

Romy Monteiro heeft haar relatie met haar verloofde Django van Rijn verbroken. Op Instagram meldt Romy dat ze "met veel liefde voor elkaar" hebben besloten om hun verloving en relatie te beëindigen. "We gunnen elkaar al het moois maar gaan ieder ons eigen pad. Alles in goed overleg en uit liefde."

De dochter van Antje Monteiro werd in het voorjaar van 2017 ten huwelijk gevraagd door de marinier. Ze waren toen een jaar bij elkaar. Aanvankelijk zouden de twee in de zomer van vorig jaar elkaar het jawoord geven, maar het was moeilijk om een datum te prikken.

Nieuw kapsel voor John Travolta

John Travolta is het nieuwe jaar begonnen met een nieuwe look. De acteur toont op Instagram zijn kale hoofd. "Ik hoop dat iedereen een goede jaarwisseling heeft gehad", schreef John bij de foto, waarop hij met zijn 18-jarige dochter Ella poseert. Zijn baard heeft de Grease-ster dan wel weer laten staan.

Volgens roddelsite Radar Online had John al jarenlang last van haarverlies, en droeg hij daarom pruiken als hij in het openbaar verscheen.

Nicki Minaj open over sexleven

De 36-jarige Nicki Minaj vertelde haar fans dat ze gemiddeld drie tot vier keer per nacht seks heeft. Waar de zangeres de tijd en energie vandaan haalt blijft een grote vraag, maar aan cardio heeft ze in elk geval geen gebrek.

Nadat een fan-account suggereerde dat Nicki en haar vriend Kenneth Petty zes keer per nacht seks zouden hebben, reageerde zij open over haar seksleven. “Drie tot vier keer is gemiddeld. Zes is een beetje veel zus.”

Beeld: ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9291938ceb3', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });