Huwelijk Wendy van Dijk en Erland Galjaard in zwaar weer

Sterkte!

Wendy van Dijk en Erland Galjaard hebben bekendgemaakt dat hun relatie onder druk staat.

Verschillende slaapplekken

Er is geen sprake van een echtscheiding, maar momenteel verblijven de twee regelmatig in verschillende huizen. "Het klopt helaas dat ons huwelijk de afgelopen periode wat in zwaar weer is geraakt. Ondanks dat, gaan we gelukkig op een goeie en positieve manier met elkaar om; zowel in het belang van ons gezin maar ook vanwege de liefde en het respect die we nog steeds voor elkaar voelen", laten ze weten aan Telegraaf.

Oplossingen

Ze vervolgen: "Ondanks dat we verder niet op geruchten en roddels in zullen gaan, kunnen we wel laten weten dat Erland ook nog steeds in Nigtevecht woont, maar gezien de situatie af en toe in zijn kantoor annex studio in Amsterdam logeert omdat hij daar ook werkt. We proberen de komende periode met elkaar tot een oplossing te komen en hopen dat iedereen ons – maar vooral ook onze kinderen – in de gelegenheid stelt dit in alle rust en privacy te doen."

Lees ook: Zo zien de bonuskinderen van Wendy van Dijk eruit

Wendy en Erland hebben samen een dochter van acht. Wendy heeft ook nog een zoon uit een vorige relatie en Erland twee dochters uit een vorige relatie.

Een tijdje terug ging het gezin nog op vakantie naar Curaçao. Het koppel wil er dus ook zeker wat aan doen om hun relatie te redden. De broer van Wendy, Mike, laat weten dat ze nog altijd met liefde met elkaar omgaan en hoopt dat het snel weer goed komt tussen de twee.

Bron: AD, Telegraaf Beeld: ANP

Laatste nieuws