De beautyhack die Meghan Markle gebruikt om haar wallen te verbloemen

Hier heb je nog eens wat aan!

Ze reist ineens heel de wereld uit, legt het ene bezoek na de ander af en is daarbij ook nog eens zwanger. Het leven van Meghan Markle is sinds ze lid is van het Britse koninghuis flink veranderd. En dat geldt ook voor haar nachtrust.

Nieuwe levensstijl

Ook nu ze er nog niet uit hoeft voor de baby, is haar nieuwe levensstijl soms behoorlijk vermoeiend. Nu ze zichzelf een echte royal mag noemen, zitten daar ook veel verplichtingen aan vast. En dat kan best vermoeiend zijn.

Lees ook: Dít is dus de reden waarom je nooit eyeliner op moet doen in de auto

Beautytruc

Om niet met wallen tot aan haar knieën en public te verschijnen, gebruikt de 37-jarige een trucje om de kringen weg te werken. Iets wat ze na de komst van de royal baby ook zeker dagelijks zag gaan gebruiken. Volgens make-upartist van de sterren, Francesca Abrahamovitch, gebruikt Meghan een handig trucje om haar jetlags en korte nachten te verbloemen. "Meghan gebruikt een huidskleurige eyeliner in de onderste waterlijn. Ik hou echt van deze look en gebruik het dan ook vaak bij mijn cliënten. Helemaal wanneer ze heel vroeg in de ochtend moeten beginnen." Wij weten wel wat op onze beautylist terecht komt!

Bron: Marie Claire UK Beeld: ANP

Laatste nieuws