Lars Veldwijk doet opmerkelijke onthulling over sexleven met Monica Geuze

Het heeft alles te maken met zijn bijgeloof.

Lars Veldwijk kruipt steeds meer en meer uit de schaduw van Monica Geuze. De voetballer is natuurlijk al een ster op het veld, maar het mediawereldje was nog vrij nieuw voor hem. Toch wordt hij steeds vaker gevraagd voor interviews, waarin hij soms pikante onthullingen doet.

Sexleven

Eerder klapte hij in Glamour al uit de school over hoe hij in het verleden struggelde met monogamie, en ook tijdens een interview met MTV is de voetballer niet verlegen wanneer Kay Nambiar naar zijn sexleven vraagt.

Lees ook: Zien: Monica Geuze schittert in steamy fotoshoot met Lars Veldwijk

Bijgeloof

Hoewel het interview eigenlijk over Lars' carrière in de sport gaat, weet de presentator toch een bruggetje naar zijn privé-leven te maken. "Ik heb ook weleens gehoord dat je dus geen sex mag hebben voor een wedstrijd, omdat dat je energieleven naar beneden knalt." Lars' begint vervolgens gelijk te lachen, waardoor je zijn antwoord eigenlijk al kunt raden. "Ik heb een vast bijgeloof en dat is juist dat ik op de dag van de wedstrijd juist sex wel. Misschien dat ik daarom ook altijd zo suf in het veld sta."

De voetballer vertelt dat een potje rollebollen onder de lakens juist de rust geeft die hij nodig heeft. "Voor bepaalde wedstrijden ben ik wel nerveus, dat merkt Monica ook. Als ik dan 's ochtends opsta ben ik dan best al gefocust, maar krijg ik ook dat irritante. Omdat ik dan zenuwachtig ben en mijn energie al goed is die dag, moet dat soms nog gewoon even rust krijgen", aldus Lars.

Bekijk de hele video hieronder.

Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws