Vriendin Lil’ Kleine showt voor het eerst haar babybuik

Prachtig!

Lees ook

Lil' Kleine en zijn liefje Jamie Vaes zijn door het dolle heen. De twee worden dit jaar papa en mama van hun kleine wonder, zo maakten ze tijdens de feestdagen bekend met een echofoto onder de kerstboom. En nu het nieuws eindelijk out in the open is, kan Jamie ook eindelijk haar babybuik laten zien.

Grootste wens

De twee geliefdes hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze graag ouders willen worden. Zo vertelde de rapper regelmatig in interviews dat hij dolgraag een gezin zou willen. Ook net voordat het babynieuws door het stel bekend werd gemaakt, vertelde hij in een interview met RTL Boulevard dat papa worden zijn grootste wens voor 2019 was.

Lees ook: Lil' Kleine apetrots op zwangere vriendin

Bruiloft

En dat is niet het enige. Ook ging de rapper vorig jaar op zijn knieën voor Jamie, waardoor er ook nog een bruiloft op de planning staat. "We willen in mei trouwen, maar we hebben nog geen exacte datum", liet hij vorige maand weten. Of dat Lil' Kleine's kleine dan al geboren is, dat houdt het stel nog even voor zichzelf. Al verklapt de grootte van haar babybuik misschien wel dat het stel samen met hun baby in het huwelijksbootje wil stappen.

Bron: RTL Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook