Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Gordon ziet in Trijntje een nieuwe Gerard

Gordon ziet een hereniging met Gerard Joling er voorlopig niet van komen nu hij naar de Talpa-zender SBS6 is overgestapt. “Er staat voorlopig niets op de agenda, maar zeg nooit nooit. Met Gerard weet je het nooit”, zegt het nieuwe SBS-gezicht. Gordon vindt momenteel de chemie bij Trijntje Oosterhuis, met wie hij in de jury zit van de talentshow DanceSing. “Ik denk dat de nieuwe Geer al is opgestaan”, zegt Gordon voor de camera van het ANP. Met Trijntje beoordeelt Gordon de zangkwaliteiten van de zingende dansers en dansende zangers. Gordon: “Trijntje en ik vormen een hele leuke combinatie, al zeg ik het zelf. Ik ben dol op Trijn. Ik ken haar natuurlijk al heel lang. Het is het Amsterdamse dat in ons zit.”

Romy Monteiro dankbaar voor alle steun

Het nieuwe jaar is verdrietig begonnen voor Romy. Op Instagram maakte de zangeres bekend dat haar verloving en daarmee ook relatie met Django helaas verbroken is. De zangeres kon rekenen op veel steun van haar volgers. "Dank voor alle berichtjes! Begrip, support en respect krijg ik van jullie! Dat waardeer ik enorm. Voelt zo warm nu!", aldus Romy.

Twee nieuwe gezichten in cast van De Luizenmoeder

AVROTROS heeft de castleden van het nieuwe seizoen van De Luizenmoeder bekendgemaakt. Naast de vertrouwde gezichten zijn twee nieuwe acteurs te zien: Walid Benmbarek en Dunya Khayame. "Bij een nieuw schooljaar hoort een nieuwe schoolfoto", twittert de omroep. Walid en Dunya spelen het koppel Amir en Esma. Hun zoontje Achmed is nieuw in groep 4 op OBS De Klimop. Dunya en Walid waren eerder te zien in Goede Tijden Slechte Tijden. Dunya in 1999 als Leïlai en Walid in 2006 en 2007 als rechercheur Aydin. Verder keren alle vertrouwde personages zoals Hannah, directeur Anton, Volkert en uiteraard juf Ank terug.

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, Twitter, ANP

Laatste nieuws

Zie ook