Wendy van Dijk reageert op geruchten over nieuwe minnaar

De presentatrice zou als een blok voor een ander zijn gevallen.

Lees ook

De huwelijkscrisis tussen Wendy van Dijk en Erland Galjaard sloeg in showbizzland in als een bom. De twee kwamen begin deze week met een uitgebreide verklaring waarin ze open kaart speelden over hun problemen. De geruchtenmolen sloeg daarna op volle toeren, want wat is er nou precies aan de hand?

Verliefd

Niet lang nadat het nieuws out in the open was, vertelde Albert Verlinde in 6 Inside dat Wendy verliefd is geworden. De presentatrice zou als een blok zijn gevallen voor Robbert Boekema, de man met wie ze samen het bedrijf Disq runt.

Lees ook: RTL 4 blundert met documentaire over Wendy van Dijk

Reactie Wendy en Erland

Shownieuws ging gisteren nog even wat dieper in op het gerucht. "We hebben het daar van de week over gehad, toen zeiden ze dat het niet waar was. Het speelt niet, het is niet zo. Het is gewoon een van de geruchten die de ronde doet. We wisten natuurlijk allemaal dat dit al ging gebeuren. De inboedel werd ook al verdeeld hier en daar, maar zover is het nog niet. Dat noemt hij (Erland Galjaard, red.) nog heel erg voorbarig. Ook vandaag zeggen ze nog steeds dat ze in gesprek zijn om er samen proberen uit te komen en daar zijn ze ook druk mee bezig." Zo, is dat ook weer uit de wereld geholpen.

Bron: Show Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook