Netflix ontdekt heftig verhaal achter man die in één week 188 afleveringen van ‘The Office’ keek

Wow hij keek zo'n 62 uur in één week naar de serie

Netflix deed een opvallende ontdekking: een gebruiker had in een week tijd maar liefst 188 afleveringen van The Office gekeken. De streamingdienst besloten hem te mailen.

All day every day

Hoewel binge watchen populairder dan ooit is, vond Netflix 188 afleveringen in een week toch wel wat overdreven. Als je je bedenkt dat iedere aflevering zo'n twintig minuten duurt, komt het erop neer dat hij in een week ruim 62 uur naar de komedieserie heeft gekeken. Netflix nam contact op met de gebruiker om te controleren of alles wel goed ging.

Lees ook: Gelekte beelden La Casa de Papel zorgen voor veel verwarring

Nare wending

Wat bleek? De man in kwestie had een week vrij genomen van werk en had besloten om zijn tijd te besteden aan het kijken van de serie. Dag in, dag uit. Maar toen kreeg het verhaal een nare wending. De man bleek niet zomaar een week vrij te hebben, hij wilde tot rust komen vanwege zijn depressie. Jeetje… Zo zie je maar weer, Netflix had het toch bij het goede eind.

Privacyschending?

Over het handelen van Netflix is enige discussie ontstaan. Is het goed dat ze ingrijpen bij opvallend gedrag, of privacyschending? Sommigen vinden het absoluut niet kunnen, anderen vinden het erg attent dat Netflix om de gezondheid van haar kijkers geeft. De man heeft op Reddit laten weten dat hij de bezorgdheid van Netflix juist waardeerde.

Bron: Manners, Beeld: iStock

Laatste nieuws