Dit is je nooit opgevallen aan de dvd-cover van Friends

Once you see it...

Voordat iedereen überhaupt nog van Netflix of Videoland had gehoord, waren het videobanden en dvd’s die in het weekend werden versleten. Vooral die van Friends was één van de favorieten, al is er één ding dat je waarschijnlijk is ontgaan.

Dvd's

Je hebt ze waarschijnlijk ergens op zolder liggen, maar de dvd’s van Friends zijn een musthave voor in huis. Want als alle digitale streamingdiensten van nu je in de steek laten, kun je altijd nog op de oude vertrouwde dvd’s rekenen.

Toch is er één ding op de cover van het vierde seizoen, dat jou hoogstwaarschijnlijk is ontgaan. Een oplettende Twitteraar, genaamd Ted, haalde zijn dvd weer uit het stof en er viel hem één belangrijk detail op: waarom is Rachel Green de enige die haar ogen open heeft?

Lees ook: Verschrikkelijk nieuws voor alle Friends-fans

Theorieën

De jongen kreeg al snel een lading aan reacties op zijn vraag, waar de meest hilarische beweringen tussen zaten. Zo denken sommigen dat Rachel iedereen gedrogeerd heeft en grappen anderen dat ze iedereen vermoord heeft. Wat de reden achter de mysterieuze foto is, is nog steeds niet duidelijk. Wat denk jij?

Bron: Somee Cards Beeld: Twitter, Friends, Bol.com

Laatste nieuws