Grazia’s weekendtips

Nog niks gepland dit weekend?

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 12 en zondag 13 januari 2019.

Fietsen voor je voornemens

Hoe goed ben jij nog bezig met jouw goede voornemens? Het blijft lastig om niet in verleiding te komen met lekker eten of een dagje sporten overslaan, maar Deliveroo helpt je jouw voornemens vol te houden. De bezorgservice opent de zogeheten Bike Bar. Begin je trek te krijgen wanneer je onderweg bent? Dan kun je langs de Bike Bar fietsen en een gratis (ja, echt waar) en gezonde snack ophalen. Voor poké bowls, Bagel & Beans sandwiches en sapjes van Juice Brothers stap jij voortaan wel op de fiets naar je werk.

Waar: Admiraal de Ruijterweg ter hoogte van de Wiegbrug
Wanneer: Ontbijt van 7:00 tot 10:00, lunch van 12:00 en 14:00 en een avondmaal van 16:30 en 19:30

Couscous pop-up bar

Yum, yum, yum! Voor alle couscous-lovers is er goed nieuws. In de Pijp is er een tijdelijke couscous pop-up geopend met heerlijke gerechten. Denk aan de klassieker: couscous met Maroc 7 groenten, gakarameliseerde ui en rozijnen, maar ook gerechten met een lekkere twist. Vega's kunnen ook terecht bij de pop-up bar. Reden nummer #2 om de fiets te pakken.

Waar: IJscuypje, Eerste van der helstraat, de Pijp Amsterdam
Wanneer: Van 12 januari t/m 1 maart van 12:00 tot 21:00 geopend

Shoebaloo outlet Utrecht

Ook al heb je in december waarschijnlijk veel te veel geld uitgegeven, de outlet van Shoebaloo ga je echt niet kunnen weerstaan. In Utrecht vindt er een mega outlet plaatst met kortingen die starten bij 60%. Plan dus maar snel een tripje naar het midden van Nederland. De outlet stopt pas wanneer de voorraad op is, dus wees er snel bij.

Waar: Lijnmarkt 39, Utrecht
Wanneer: Vanaf 5 januari

Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook