Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Halfbroer Meghan Markle onder invloed van weg geplukt

Meghan Markles halfbroer, Thomas Markle jr., is afgelopen vrijdag dronken van de weg gehaald in de Amerikaanse staat Oregon. Haar halfbroer werd aangehouden wegens rijden onder invloed, dit meldt TMZ.

Nadat het rijgedrag van de dronken bestuurder opviel, werd Thomas Markle jr. staande gehouden voor een alcoholtest. Toen de test positief bleek te zijn, werd Thomas door agenten naar een speciaal onderkomen voor mensen onder invloed gebracht. Zijn auto werd in beslag genomen.

Meghan Markle heeft geen contact meer met haar halfbroer. Dat Thomas dan ook niet aanwezig was tijdens de big wedding, moge duidelijk zijn. Naast het feit dat haar halfbroer niet aanwezig was, waarschuwde hij de prins ook nog eens voor zijn halfzus. "Het is nog niet te laat. Meghan Markle is overduidelijk niet de juiste vrouw voor je", liet hij toentertijd weten in een brief aan de royal family.

R. Kelly's huis doorzocht

Afgelopen vrijdag hebben agenten de woning van R. Kelly in de Trump Tower in Chicago doorzocht. Er zouden twee vrouwen tegen hun wil in worden vastgehouden in de woning. De agenten konden hier echter geen bewijs van vinden.

De politie werd gewaarschuwd door een tipgever. De zanger zou de vrouwen hebben gegijzeld. Wel waren er twee vrouwen aanwezig toen de politie R. Kelly aantrof. Deze vrouwen verklaarden dat ze uit vrije wil in het huis waren.

Ook Kate Hudson deelt foto van zichzelf terwijl ze borstvoeding geeft

Na Rachel McAdams en Hilary Duff, deelt nu ook Kate Hudson een foto van zichzelf, terwijl ze haar dochtertje borstvoeding geeft. De 39-jarige blondine heeft het maar druk met drie kinderen en haar werk. Terwijl Kate werkt aan een nieuwe filmrol, moet de kleine Rani Rose natuurlijk gewoon aan haar voeding komen. "Wanneer je werkt, maar je baby moet eten!", plaatste ze dan ook bij de foto die ze afgelopen weekend plaatste op haar Instagram.

Bron: People, Telegraaf Beeld: Instagram, BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook