Meghan Markle genegeerd door prins William om déze reden

Heb jij de beelden al gezien?

Lees ook

Tijdens de feestdagen waren prins William, Kate Middleton, Meghan Markle en prins Harry samen. Cozy, zal je denken. Think twice. Op de beelden is namelijk duidelijk te zien dat Meghan Markle keihard wordt genegeerd door prins William. Dít is waarom.

Ai!

Terwijl Meghan Markle prins William vragend aankijkt, doet de prins zijn sjaal even goed, om vervolgens door te lopen, zonder Meghan aan te kijken. Ai. Terwijl heel wat fans denken dat er iets aan de hand is tussen de twee, vertelt Judi James, lichaamstaal expert, hoe de vork in de steel steekt aan de Amerikaanse Cosmopolitan. "De afstand kan gecreëerd zijn door spanningen, maar het kan ook goed prins Williams aversie tegen 'soap' situaties zijn." In plaats van iets te doen met de spanning, zou de prins het dus liever negeren.

Lees ook: Cute! Dit koosnaampje hebben prins George en prinses Charlotte voor hun vader

Bewijs?

Daarnaast zou er niet een duidelijk bewijs zijn dat Meghan de aandacht probeerde te trekken van prins William. "Het zou goed kunnen dat Meghan zich omdraaide om te lachen naar William, terwijl hij zijn sjaal rechttrok." Bekijk de beelden hieronder en oordeel zelf.

Bron: Cosmopolitan US Beeld: Instagram, BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook