Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Trijntje Oosterhuis traint om weer in 23 jaar oude jurk te passen

Dat Trijntje goed in haar vel zit, werd enige tijd geleden al duidelijk toen ze een foto plaatste van zichzelf. De zangeres is al heel wat kilo's kwijt, maar is er volgens zichzelf nog niet. Ze wil namelijk in een 23 jaar oude, iconische rode jurk passen, die ze droeg tijdens de opening van de Amsterdam ArenA in 1996.

De zangeres viert op 30 maart in de Ziggo Dome haar 25-jarig jubileum als artiest. Ze is vastbesloten het net zo goed te doen als toen ze doorbrak in de ArenA. Inclusief die ene jurk. "Ik hoop ook dat ik die jurk weer aan kan. Ik ben hard aan het trainen. Serieus, ik heb hem nog", zei Trijntje bij WNL op Zondag.

Xelly Cabau showt trots haar babybuik

Het beeldschone zusje van Yolanthe, Xelly, is inmiddels al een paar maanden zwanger. Hoewel er al een flink babybuikje te zien is, lijkt Xelly het toch af en toe even te vergeten. Zo dacht de visagiste echt dat ze haar kleding nog wel zou passen. Niets bleek minder waar… In april verwachten Xelly en haar verloofde Beer hun eerste kindje.

Loiza Lamers deelt beelden haartransplantatie

De 24-jarige Loiza Lamers deelde vandaag de beelden van haar haartransplantatie op haar YouTube-kanaal. Onlangs liet het topmodel al weten dat ze voor de haartransplantatie zou gaan. In de video liet ze eerder al eens haar haargrens zien, waar een onbekend soort stalen rek op viel toen ze nog maar vijf jaar oud was. Het rek schaafde een stuk vel weg en liet een groot litteken na, dat ver doorloopt over haar hoofd.

Bron: YouTube, Telegraaf, RTL Boulevard Beeld: ANP, YouTube, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook