EOTBDD’s Yasmine praat voor het eerst over huwelijk

De realityster ging door een ware hel!

Lees ook

Ze had tijdens Ex On The Beach: Double Dutch een pittig temperament, waar onder anderen Lena en Brody al snel getuigen van waren. Yasmine Pierards stak niet onder stoelen of banken dat er maar niet te sollen valt. In een openhartig interview legt ze uit waarom.

Huwelijk

Want ondanks dat het er in EOTBDD op lijkt dat Yasmine door niemand klein te krijgen is, was dit in haar huwelijk een heel ander verhaal. De nog maar 21-jarige verleidster blijkt namelijk een heftig verhaal met zich mee te dragen.

"Het was eigenlijk heel erg. Ik wilde samenwonen met hem en ik was helemaal in love. Na drie maanden zijn we verloofd en toen gingen we trouwen. Toen we eenmaal getrouwd waren, begon hij me te slaan." Yasmine vertelt dat ze vervolgens dagen trillend op de grond lag en ook een paar keer met een gekneusde neus rond liep.

Lees ook: Bizarre twist in EOTBDD met Mezdi en Yasmine

Bedrogen

Toch kwam er, als een geluk bij een ongeluk, snel een einde aan alles. "Hij wilde zich de man voelen, maar ik heb ook een temperament. Toch heb ik dat allemaal geaccepteerd, en toen kwam ik er na vier maanden achter dat hij mij al na één maand had bedrogen met een ander. Vier maanden getrouwd of niet, doei."

Yasmine laat sindsdien niemand meer over zich heen lopen, iets wat ze in het EOTBDD-huis maar wat goed hebben gemerkt. Al snappen we nu ineens veel beter waar het vandaan komt!

Bron: RTL Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook